Päivystävä pappi

Jyväskylän seurakunnan kirkkoherranvirastossa päivystää pappi joka arkipäivä. Papin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Päivystävään pappiin voit olla yhtedessä myös puhelimella tai sähköpostilla.

Pappi päivystää

kirkkoherranvirastossa (Tellervonkatu 5)
ma-pe klo 9-15.30

puhelin: 040 535 2328
sähköposti: jklsrk.nettipappi(at)evl.fi

Esirukouspyynnöt

Seurakunnalta voit pyytää esirukousta huoliisi. Päivystävältä papilta voit pyytää rippiä.

Kotikäynnit

Pappia, diakoniantyöntekijää tai muuta seurakunnan työntekijää tai vapaaehtoista voi pyytää kotikäynnille. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla mukana myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

Diakoniatyöntekijät auttavat

Oppilaitospappi & diakoni

Jyväskylän seurakunnan oppilaitospapit ja oppilaitosdiakoni ovat opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa varten. Meidät tavoitat sähköpostilla, vatsapilla, puhelimella tai paikan päällä kampuksilla hihasta nykäisemällä.

Oppilaitospapin ja oppilaitosdiakonin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Ota yhteyttä!

Elina toimii lukioissa, Kimmo yliopistossa, ja Johanna ammattiopistossa sekä ammattikorkeakoulussa.

Palveleva puhelin

Palvelevan puhelimen numero on 0400 22 11 80

päivystysajat su - to klo 18-01, pe ja la 18-03

Puhelimeen voi soittaa nimettömänä kaikissa niissä elämäntilanteissa, joissa tarvitaan lähimmäistä kuuntelemaan huolia. Myös vastaajat toimivat nimettöminä. He ovat Keski-Suomen seurakuntien kouluttamia vapaaehtoisia auttajia, jotka haluavat tukea lähimmäistä puhelinkeskustelun keinoin.

Erityisnuoret

Nuorten erityispalvelut - kohdennettuja erityispalveluita nuorille ja nuorten perheille.

- Henkilökohtaisia luottamuksellisia keskusteluja ja tapaamisia
- Pienryhmiä nuorille ja nuorten vanhemmille
- Kohdennettuja tukipalveluita kriisitilanteissa
- Kotikäyntejä sovittaessa ja Palveluoperaatio Saapas kadulla, festareilla ja netissä