CE´LI DE harmonisen laulun ryhmä

Harjoitukset kutsutaan tekstiviestein. Jos haluat tekstiviestilistalle ota yhteyttä: Sirpa Lampinen, 050-4365435.

KIRSTI AUTION HARMONISEN LAULUN KURSSI 4.-5.1.2018

Alkoitamme torstaina 4.1. klo 10 Kuokkalan kirkossa kirkkosalissa.

Lounastauko klo 12-13

Kahvit 14.30

Vimmeinen laulurupeama, päätetään noin klo 17 mennessä

PERJANTAI

aamupäivä alkaa klo 10

Lounastauko klo 12-13

Laulut jatkuu

Päätöskahvit klo 14.30.

HINTA 20 E TAI MAKSUKYVYN MUKAAN. EI TARVITSE ERIKSEEN ILMOITTAUTUA. VOIT TULLA MYÖS OSAKSI AIKAA.

Mukaan lämpimät tossut tai sukat ( lattia voi olla liukas!). Vaatteet joilla tarkenet viileähkössä kirkossa. Omat eväät, kahvia ja teetä voi keitellä kirkolla. Vieressä on useita ravintoloita ja kauppoja.

Saat laulettavat laulut mukaasi lopuksi.

TIEDUSTELUT 0504365435, Sirpa Lampinen.

HUOMIO, Riikka Hänninen ilmoittaa seuraavaa:
 Olen suunnittelemassa kurssipäivää, joka tuo helpotusta hiljaisen laulamisen käytännön puoleen, ja kiertäisin tämän kurssin kanssa
 mielelläni ympäri Suomea. Jos tämä herättää kiinnostusta, laittakaa viestiä ja ruvetaan järjestämään kurssipäivää!

Ensimmäiset mahdolliset päivämäärät ovat:
> 19.11. Helsinki
> 26.11. Oulu
> 2.12. Turku
> 10.12. Tampere
 Ja mielelläni tulen muuallekin! Ryhmässä olisi hyvä olla noin kymmenen osallistujaa.

Riikan kurssissa on huomio äänenkäytössä. Jos haluatte, että tällainen kurssi järjestetään JYVÄSKYLÄSSÄ, niin kertokaa Sirpa Lampiselle! Järjestetään tänne kurssi johonkin Riikalle ja teille laulajille sopivaan aikaan.

Myös Riikan kurssille muille paikkakunnille voi mennä. Ottakaa yhteyttä: Riikka Hänninen, laulalahde@gmail.com.

Tulossa: Kirsti Aution harmonisen laulun kurssi  to-pe 4.-5.1.2018. Hinta 20 euroa. Kaikki mahtuvat mukaan, ei ennakkoilmoittautumista. Kerään maksut paikan päällä. Osaksi aikaa voi myös tulla.

Tiedustelut ja yhteydenotot: sirpa.lampinen@evl.fi tai 050-4365435

Céli Dé -harmonisen lauluryhmän laulajia Naantalin kirkossa
Harmonisen laulun kurssilaisia Kirsti Aution kurssilla Kuokkalan kirkossa 2015 tammikuussa

Céli Dé

Céli Dé on harmonisen laulun ryhmä. Kyseessä on ikivanha laulutapa, hellä ja hiljainen, jota on viime vuosikymmenet harrastettu Suomessa. Ryhmiä on monella paikkakunnalla. Netistä löytyy lisätietoa hakusanalla Harmoninen laulu, Äänen harmonia tai Vox silentii.

Harjoitusaika sopimusten mukaan, puolitoista tuntia kerrallaan.Päivät ja ajat  tulevat tälle sivulle ja niistä saa myös tiedon tekstiviestillä ilmoittautumalla ryhmän vetäjälle Sirpa Lampiselle.

Laulamme toisinaan Kuokkalan kirkon Hiljaisuuden illoissa keskiviikkoisin klo 18.

Paikka: Kuokkalan kirkko

Sirpa Lampinen