CE´LI DE harmonisen laulun ryhmä

Harjoittelemme noin kerran kuussa. Syksylle on tulossa kelttiläisiä rukouslauluja messun verran. Vietämme sen viikkomessuna jonakin torstai-iltana klo 18 lka-marraskuulla. Rukouslauluihin paneudumme jo kevään aikana. Kaikki pääsevät mukaan messun helppoihin lauluhin, Kyrie eleison, Sanctus, Halleluja....

Harjoitukset kutsun kokoon tekstiviesteillä. Postituslistalle pääsee mukaan ilmoittamalla siitä Sirpa Lampiselle: 050-4365435.

TAMMIKUU

KIRSTI AUTION HARMONISEN LAULUN KURSSI 4.-5.1.2018

HELMIKUU

LA 17.2. KLO 14-16 Hiljaisen rukouslaulun, kelttiläiset neliönuottilaulut -harjoitus Kuokkalan kirkossa. Messua vietetään vasta lokakuussa. Sovitaan tapaamisessa seuraavista harjoituksista. Niitä tulee kerran kuussa, seuraava maaliskuussa.

MAALISKUU

RIIKKA HÄNNINEN:  ÄÄNENKÄYTÖN KURSSI 18.-19.3.2018 KUOKKALAN KIRKOSSA

Mahdollisuus yksityistunteihinkin! Tiedustelut Sirpa Lampinen 0504365435. Kurssin aikataulu tarkentuu koko ajan.

Su 18.3. klo 15 Kurssi alkaa Kuokkalan kirkossa.

Ma 19.3. aamupäivästä mahdollista saada joko yksityis- tai ryhmäopetusta.

klo 18.-19.30 ryhmäopetus Kehittyvät laulajat -kuorolle ja kaikille halukkaille. Äänenmuodostus hiljaisessa rukouslaulussa.

Ma  26.3. RISTIN TEIN ÄÄRELLÄ klo 19 KUOKKALAN kirkossa. Olen tehnyt lauluista harjoitusäänitteet. Halukkaat saavat ne sähköpostitse jos entiset ovat jo hukassa.

HUHTIKUU

TOUKOKUU

 

  

Céli Dé -harmonisen lauluryhmän laulajia Naantalin kirkossa
Harmonisen laulun kurssilaisia Kirsti Aution kurssilla Kuokkalan kirkossa 2015 tammikuussa

Céli Dé

Céli Dé on harmonisen laulun ryhmä. Kyseessä on ikivanha laulutapa, hellä ja hiljainen, jota on viime vuosikymmenet harrastettu Suomessa. Ryhmiä on monella paikkakunnalla. Netistä löytyy lisätietoa hakusanalla Harmoninen laulu, Äänen harmonia tai Vox silentii.

Harjoitusaika sopimusten mukaan, puolitoista tuntia kerrallaan.Päivät ja ajat  tulevat tälle sivulle ja niistä saa myös tiedon tekstiviestillä ilmoittautumalla ryhmän vetäjälle Sirpa Lampiselle.

Laulamme toisinaan Kuokkalan kirkon Hiljaisuuden illoissa keskiviikkoisin klo 18.

Paikka: Kuokkalan kirkko

 

Ota yhteyttä

Sirpa Lampinen
Kanttori
Kuokkalan alueseurakunta
Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4
40520 Jyväskylä