Kaipaatko esirukousta?

Jyväskylän seurakunnassa rukoilemme puolestasi. Voit pyytää rukoustukea päivystävältä papilta tai lähettää esirukouspyyntösi alla olevalla lomakkeella.

Esirukousta pyytäneiden puolesta rukoillaan yleensä seuraavana sunnuntaina Jyväskylän seurakunnan jumalanpalveluksissa. Jos haluat, että asiasi puolesta rukoillaan jonkin tietyn kirkon jumalanpalveluksessa, kirjoita toiveesi viestiin.

Esirukouspyyntö
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.