HUHTASUON SEURAKUNTAKESKUS ON SULJETTU,
ja toiminta on siirtynyt korvaaviin tiloihin 1.4.2017 alkaen.

Messut pidetään toistaiseksi Halssilan seurakuntakeskuksessa, jonne järjestetään yhteiskuljetus.

Huom!
Yhteiskuljetus päättyy vuoden 2017 lopussa!

Linja-auto lähtee Huhtasuolta sunnuntaisin klo 9.45, ja paluu Halssilasta Huhtasuolle n. klo 11.30.

KAUPPAKESKUS SEPÄSSÄ toimintapiste KIPINÄ:

Ihmisten kohtaamista rennossa ympäristössä!

Jyväskylän seurakunnan palvelut saapuivat lokakuussa 2017 sinne, missä ihmisetkin ovat
– Kauppakeskus Seppään, Ahjokatu 5, 40320 Jyväskylä.

Seurakunnan toimitilojen sijainti kauppakeskuksessa tuo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia toimintaan.

Tule tutustumaan, juttelemaan, jakamaan, tapaamaan meitä, löydät meidät sieltä toisesta kerroksesta.

Tervetuloa!

Viikko-ohjelman löydät tästä!

Vireästä hengellisestä toiminnastaan tunnettu Huhtasuon alueseurakunta haluaa tarjota etsimisen ja löytämisen riemua vauvasta vaariin.
Modernikaan ihminen ei elä ainoastaan ajallisesti, vaan jokainen kaipaa "taivaan leipää".

Haluamme olla ojentamassa myös auttavan käden jokaista kohti, joka tarvitsee ajallista apua.
Tule mukaan olemaan tai toimimaan juuri sellaisena kuin olet!

Huhtasuon alueseurakuntaan kuuluvat Huhtasuon ja Halssilan kaupunginosat sekä Seppälän alue.

Huhtasuon alueseurakunnan alueella toimii Halssilan seurakuntakeskus, jossa sunnuntaisin messu.

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien, juhlien ja tilojen varaukset
Halssila p. 050 549 7040 tai 050 549 7041

Päivi Kärkkäinen