Halssilan seurakuntakeskus

Kärpänkuja 5, 40400 Jyväskylä

Halssilan seurakuntakeskus

Halssilan seurakuntakeskus sijaitsee Vaajakoskentieltä kivikkoiseen Kivistönrinteeseen jyrkästi nousevan Kärpänkujan varrella. Se on Halssilan seurakuntatyön keskus. Halssilassa asuu noin 5 500 asukasta.

Seurakuntakeskus valmistui ja vihittiin 16. marraskuuta 1969. Suunnittelijoina olivat arkkitehdit Hannele Arantola, Antti Eskelinen ja Erkki Kantonen.

Halssilassa jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin klo 10.

Kirkkosaliin mahtuu runsaat 200 ihmistä, lisäpaikkojen ja -tilojen kanssa nelisensataa. Paljeovella erotetun kahvion pöytien ääreen mahtuu 50-70 henkeä.

Kirkko- ja tarjoilutiloissa pääsee liikkumaan hyvin myös pyörätuolilla. Tilat sopivat myös perhejuhliin, kuten kaste-, hää- ja merkkipäivätilaisuuksiin sekä hautajaisiin.

Alakerrassa on diakoniatyöntekijän vastaanotto, kerhotiloja, pieni oma keittiö, partiokoloja, nuorisotilat ja väestönsuoja, joka myös on osaksi käytössä. Kerrosten välillä on portaat. Molempiin kerroksiin pääsee suoraan ulkoa.

Halssilan seurakuntakeskuksen urkujen dispositiot

Kärpänkuja 5, 40400 Jyväskylä

Jouluinen musiikki-ilta

Anna-Maijan musiikkikoulun oppilaat soittavat ja laulavat. Harri Hytönen, huilu. Iltapala. Liput 12 € ovelta, tuotto Jyväskylän rauhanyhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Kärpänkuja 5, 40400 Jyväskylä

Lasten kauneimmat joululaulut ja kerhojen joulujuhla

Lasten laulua, joulun tunnelmaa..