Huhtasuon alueseurakunta

Vireästä hengellisestä toiminnastaan tunnettu Huhtasuon alueseurakunta haluaa tarjota etsimisen ja löytämisen riemua vauvasta vaariin. Modernikaan ihminen ei elä ainoastaan ajallisesti, vaan jokainen kaipaa "taivaan leipää". Haluamme olla ojentamassa myös auttavan käden jokaista kohti, joka tarvitsee ajallista apua. Tule mukaan olemaan tai toimimaan juuri sellaisena kuin olet!

Huhtasuon alueseurakuntaan kuuluvat Huhtasuon ja Halssilan kaupunginosat sekä Seppälän alue.

Huhtasuon alueseurakunnan alueella toimivat Huhtasuon ja Halssilan seurakuntakeskukset. Molemmissa seurakuntakeskuksissa ovat myös kirkkosalit, joissa pidetään sunnuntaisin messuja.  Seurakuntakeskusten muut tilat tarjoavat mahdollisuuden monenlaiseen toimintaan, joista löytyy tietoa alueseurakunnan nettisivuilta.

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien, juhlien ja tilojen varaukset
Huhtasuo p. 050 549 7041
Halssila p. 050 549 7040