Huhtasuon alueseurakunta

Vireästä hengellisestä toiminnastaan tunnettu Huhtasuon alueseurakunta haluaa tarjota etsimisen ja löytämisen riemua vauvasta vaariin. Modernikaan ihminen ei elä ainoastaan ajallisesti, vaan jokainen kaipaa "taivaan leipää". Haluamme olla ojentamassa myös auttavan käden jokaista kohti, joka tarvitsee ajallista apua. Tule mukaan olemaan tai toimimaan juuri sellaisena kuin olet!

Huhtasuon alueseurakuntaan kuuluvat Huhtasuon ja Halssilan kaupunginosat sekä Seppälän alue.

Huhtasuon alueseurakunnan alueella toimivat Huhtasuon ja Halssilan seurakuntakeskukset. Molemmissa seurakuntakeskuksissa ovat myös kirkkosalit, joissa pidetään sunnuntaisin messuja.  Seurakuntakeskusten muut tilat tarjoavat mahdollisuuden monenlaiseen toimintaan, joista löytyy tietoa alueseurakunnan nettisivuilta.

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien, juhlien ja tilojen varaukset
Huhtasuo p. 050 549 7041
Halssila p. 050 549 7040

Mauri Tervonen
Aluekappalainen
Sähköposti:
Nevakatu 6
40340 Jyväskylä

Ulla Koho
Aluesihteeri
Sähköposti:
Nevakatu 6
40340 Jyväskylä

Jyväskylän seurakunnan uutisia

• Säynätsalossa kuullaan, miten Kreikka auttaa pakolaisia

29.7.2015 08.29

Jyväskyläläiset Liisa ja Mikko Puhalainen kertovat tänään Säynätsalon lauluillassa työstään ateenalaisen avustusjärjestön palveluksessa. Kreikkaan tulee 300 pakolaista päivässä.
  • Kirkko ei ole mukana suurmoskeijahankkeessa

28.7.2015 11.47

Kirkko ei ole mukana moskeijahankkeessa, mutta yleisellä tasolla kirkko suhtautuu myönteisesti uskonnonharjoittamisen mahdollisuuksien parantamiseen ja uskontojen näkymiseen julkisessa tilassa.
  • Piispa Askola puolustaa monikulttuurista Suomea

27.7.2015 14.10

Helsingin piispa Irja Askola osallistuu mielenosoitukseen monikulttuurisen Suomen puolesta. Kirkon tie on kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen tie.

Kaikki uutiset »