Keltinmäen alueseurakunta

Keltinmäen alueseurakunta on tunnettu monipuolisesta jumalanpalveluselämästään, aktiivisista seurakuntalaisista erilaisissa tehtävissä, ajankohtaisiin asioihin liittyvistä keskustelutilaisuuksista. Viikottaiset jumalanpalvelukset tarjoavat aineksia elämänkysymysten pohdintaan, monipuolista musiikkia sekä rentoa yhdessäoloa kahvikupin äärellä. Moni kaupunkilainen tulee pidemmästäkin matkasta erityisesti Keltinmäen kirkon messuun klo 10. Aamuntorkuille tarjolla on messu klo 16  Kortepohjan seurakuntakeskuksessa. Lapsille, nuorille ja perheille on monenlaista toimintaa.

Keltinmäen alueseurakunnassa on tilaa sekä hiljentyjälle että aktiiviselle toimijalle. Tarvittaessa saat tukea omaan elämääsi.

Kypärämäki-Köhniön perheolkkari ja lasten päiväkerhot toimivat osoitteessa Erämiehenkatu 6, olohuonetoiminta Saihokatu 4:ssä. Partiolaiset kokoontuvat Salokatu 20:ssä. Myös Keltinmäen kirkolla kokoontuu partioryhmiä..

Kaste-, vihki- ja hautausasiat

Muistotilaisuuksien ja juhlien tilavaraukset