Kirkkoneuvosto

Kirkkovaltuusto valitsee kirkkoneuvoston kaksivuotiskaudeksi. Puheenjohtajana toimii virkansa puolesta kirkkoherra. Kirkkoneuvostossa on puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi enimmillään 11 jäsentä. Kirkkoneuvoston tehtäviä ovat muun muassa seurakunnan toiminnan yleinen johtaminen ja hengellisen elämän edistäminen, hallinnon ja talouden sekä omaisuuden hoidon johtaminen, kirkkovaltuuston päätösten valmistelu ja toimeenpano, seurakunnan sopimusten tekeminen ja edun valvominen, työntekijöiden valinnat.

Kirkkoneuvoston kokoukset vuonna 2018

23.1.
21.2.
21.3. (tilinpäätös ja toimintakertomukset)
18.4. (raamikokous)
16.5.
13.6.
22.8.
26.9.
24.10.
26.10. (budjettiseminaari)
21.11.
19.12.

Kokouksen esityslista tulee tähän ennen kokousta. Pyydämme huomioimaan, että esityslista toimii pohjana kirkkoneuvoston kokouksen pöytäkirjalle ja siinä mahdollisesti mainitut liitteiden nähtävilläolot kirkkoherranvirastossa koskevat vasta kokouksen pöytäkirjan nähtävilläoloaikaa. Pöytäkirja asetetaan pääsääntöisesti nähtäville kokousta seuraavan viikon tiistaina.

Kirkkoneuvoston 13.6.2018 kokouksen esityslista.

Kirkkoneuvoston kokoonpano vuosina 2015 - 2018

Erityisluokanopettaja, KM, Keskusta ja sitoutumattomat

Sosiaalineuvos, Sinun äänesi seurakunnassasi - sosialidemokraatit ja sitoutumattomat

DI, tutkija, Kristillisten perusarvojen puolesta