Kuokkalan alueseurakunta

Tervetuloa Kuokkalan valoisaan ja elävään messuun sunnuntaisin klo 11. Tarjolla on myös monipuolista viikkotoimintaa kaikenikäisille. Tiedot tapahtumista löytyvät tuosta oikeasta reunasta -> ja säännöllisesti kokoontuvat ryhmät löydät alla olevista linkeistä.

Aikuiset
Kouluikäiset, Nuoret
Lapset ja perheet
Kuorot: Kantaattikuoro, Lentoon-ryhmä, Kehittyvät laulajat, Stemmakuoro, Céli Dé, Virsimiehet, Laulurinki
Liturginen tanssi:  Jubilate Deo
Soitinryhmät: Toivon siivet -orkesteri, Kuokkalan pelimannit, Kanteleryhmä, rumpuryhmä Del Monte

Kuokkalan kirkko

Syöttäjänkatu 4
AVOINNA
aina toiminnan yhteydessä ja erikseen sovittaessa. Opastus ryhmille tulee tilata etukäteen p. 050 549 7045 (suntio).

Kirkon lisäksi Kuokkalan alueseurakunnan muita tiloja ovat:

Polttolinja 37:n nuorisotila, jossa nuoret ja varhaisnuoret kokoontuvat.
Polttolinja 29:n päiväkerhotila, jossa kokoontuvat alueen päiväkerhoryhmät sekä rukouspiiri.

Ota yhteyttä

Kaste-, vihki- ja hautausasiat: Hää- ja kastevaraukset, virkatodistukset p. 050 3632 300. Hautauspalvelut: p. 040 162 3982.

Muut tilavaraukset Kuokkalan kirkkoon: p. 050 549 7045.

Riku Bucht
Aluekappalainen