Kuokkalan alueseurakunta

Ilmava ja nuorekas, Jeesus- ja messukeskeinen kirkko ja alueseurakunta

Kuokkalan kirkko ja alueseurakunta ovat paikka sinua varten, mutta ennen kaikkea paikka jossa opettelemme olemaan toisiamme varten. Kuokkalan kirkko on kaunis rakennus, mutta todellisen Kristuksen kirkon muodostamme me ihmiset. Sinä ja minä olemme Jumalan kädet täällä maailmassa, meidän kauttamme toimii myös kirkko.

Seurakunnan toiminnan keskus on messu, joka toimitetaan Kuokkalan kirkossa sunnuntaisin klo 11. Messua täydentää monipuolinen viikkotoiminta, jota on tarjolla kaikenikäisille. Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden keskustelulle, hiljentymiselle ja yhteisöllisyydelle. Tiedot tapahtumista löytyvät tuosta oikeasta reunasta -> ja säännöllisesti kokoontuvat ryhmät löydät alla olevista linkeistä.

Aikuiset
Kouluikäiset, Nuoret
Lapset ja perheet
Kuorot: Kantaattikuoro, Lentoon-ryhmä, Kehittyvät laulajat, Stemmakuoro, Céli Dé, Virsimiehet, Laulurinki
Liturginen tanssi:  Jubilate Deo
Soitinryhmät: Toivon siivet -orkesteri, Kuokkalan pelimannit, Kanteleryhmä, rumpuryhmä Del Monte

Tervetuloa mukaan!

Kuokkalan kirkko

Syöttäjänkatu 4
AVOINNA
aina toiminnan yhteydessä ja erikseen sovittaessa. Opastus ryhmiä varten tulee tilata etukäteen. Aukioloista ja opastuksesta voi kysyä p. 050 549 7045 (suntio).

KESÄLLÄ 2017 Kuokkalan kirkko avoinna 12.6. - 11.8. MA - PE klo 11 - 18 (ei 23.6.).

Kuokkala Church: Service on Sundays at 11.00. Welcome!

Kirkon lisäksi Kuokkalan alueseurakunnan muita tiloja ovat:

Polttolinja 37:n nuorisotila, jossa nuoret ja varhaisnuoret kokoontuvat.
Polttolinja 29:n päiväkerhotila, jossa kokoontuvat alueen päiväkerhoryhmät sekä rukouspiiri.

Ota yhteyttä

Kaste-, vihki- ja hautausasiat: Hää- ja kastevaraukset, virkatodistukset p. 050 3632 300. Hautauspalvelut: p. 040 1632 982.

Muut tilavaraukset Kuokkalan kirkkoon: p. 050 549 7045.

Riku Bucht
Aluekappalainen