Kuokkalan alueseurakunta

Ilmava ja nuorekas, Jeesus- ja messukeskeinen kirkko ja alueseurakunta

Kuokkalan kirkko ja alueseurakunta ovat paikka sinua varten, mutta ennen kaikkea paikka, jossa opettelemme olemaan toisiamme varten. Kuokkalan kirkko on kaunis rakennus, mutta todellisen Kristuksen kirkon muodostamme me ihmiset. Sinä ja minä olemme Jumalan kädet täällä maailmassa, meidän kauttamme toimii myös kirkko.

Seurakunnan toiminnan sisällöllisenä keskuksena on messu, joka toimitetaan Kuokkalan kirkossa sunnuntaisin klo 11. Jokasunnuntaista messua täydentää monipuolinen viikkotoiminta, jota on tarjolla kaikenikäisille. Seurakunta tarjoaa mahdollisuuden keskustelulle, hiljentymiselle ja yhteisöllisyydelle. Tiedot tapahtumista löytyvät tuosta oikeasta alareunasta -> ja säännöllisesti kokoontuvista ryhmistä löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!

Kuokkalan kirkko

Osoite: Syöttäjänkatu 4
AVOINNA
aina toiminnan yhteydessä ja erikseen sovittaessa. Opastus ryhmiä varten tulee tilata etukäteen. Aukioloista ja opastuksesta voi kysyä p. 050 549 7045 (suntio).

Kuokkala Church: Service on Sundays at 11.00. Welcome!

Kirkon lisäksi Kuokkalan alueseurakunnan muita tiloja ovat:

Polttolinja 37:n nuorisotila, jossa nuoret ja varhaisnuoret kokoontuvat.

Polttolinja 29:n päiväkerhotila, jossa kokoontuvat alueen päiväkerhoryhmät sekä rukouspiiri.

Riku Bucht
Aluekappalainen