Lehtisaari ryhmille

Ryhmien ilmoittautumisia ja lisätietoja 21.5. alkaen 050 595 3947 / Gitta Suominen. Ennen 21.5. Pasi Bom / 050 549 7011.

Tervetuloa Lehtisaareen koululuokan, päiväkotiryhmän, urheilujoukkueen tai muun porukan kanssa.

Lehtisaari tarjoaa mainiot puitteet yhdessäololle, palaverin pitämiselle tai muulle mukavalle yhteistoiminnalle kesäisen luonnon keskellä. Toiminnan lomassa on mahdollisuus saunomiseen, uimiseen ja eväiden nauttimiseen.

Ryhmän vierailusta ja ohjelmasisällöstä sovitaan aina ennakkoon saaren vastaavan nuorisotyönohjaajan tai vastaavan ohjaajan kanssa.

Milloin vierailla?

Ryhmien ilmoittautumisia otetaan vastaan 21.5. alkaen ja lisätietoja saa numerossa 050 595 3947/Gitta Suominen. Ennen sitä Pasi Bom 050 549 7011.

Ryhmä voi vierailla saaren normaalien aukioloaikojen puitteissa, jolloin tulee huomioida saaren päiväohjelma ja muut vierailijat. Ryhmä voi myös tehdä varauksen aukioloaikojen ulkopuolelta. Saaressa saattaa olla sesonkiaikana yhtä aikaa useampikin ryhmä, mutta sopu sijaa antaa.

Vierailun ohjelma

Ryhmä voi suunnitella oman ohjelmansa. Lehtisaaren työntekijät hoitavat saaren palveluihin liittyvät asiat (soutamiset, saunan lämmitys, uimavalvonta, kioski, jne.) ja voivat tarvittaessa ja mahdollisuuksiensa mukaan auttaa ohjelmasuunnittelussa. Saaren työntekijät palvelevat sopimuksen mukaan ryhmiä myös valmiilla ohjelmilla: säestys, hartaushetket, ryhmäytysleikit, pelit, jne.

Ohjelman suunnittelussa kannattaa muistaa että Lehtisaaressa ei ole sähköä ja saaren toiminta-ajatuksessa pyritään mahdollisimman luontoystävällisiin ja ekologisiin vaihtoehtoihin. Ryhmän kannattaa tutustuttaa myös saaren sääntöihin.

Ryhmän tulee huolehtia uimavalvonnasta omatoimisesti.

Varausohjeet

• Varauksissa ”etuajo-oikeus” nuorten ryhmille
  • Ryhmien varaukset vähintään 2 viikkoa aikaisemmin
  • Varauksen yhteydessä ilmoitetaan mahdollisimman tarkka osallistujamäärä, ohjelmasisältö, aikataulut
  • Kerro myös toiveesi saaren henkilökunnan osallistumisesta ohjelmaan
  • Toiminnan peruuntuessa muista myös peruuttaa varauksesi
  • Tutustu saaren sääntöihin
  • Lehtisaaressa vierailu on maksutonta
  • Tuliaisina otamme vastaan esim. wc-paperia, kuiviketta, ekopesuaineita, reilun kaupan kahvia, tms. joita kuluu vieraiden kestitsemisessä

Retkireppuun

•    Omat eväät ja juomavesi
  •    Sauna- ja uintivarusteet
  •    Roskapussit omien roskien pois kuljettamiseksi

Yhteinen seurakuntapalvelu
Tellervonkatu 5 / PL 103
40101 Jyväskylä

Partio ja Lehtisaari

vastaava ohjaaja 31.7.2018 saakka
Yhteinen seurakuntapalvelu

Lehtisaaren kesäkodin ABC

Saari aukeaa 9.6.2018
Avoinna ti-pe klo 15-21
la-su klo 12-21
ma suljettu

Miten pääsen saareen?

Saaren vene noutaa Viitaniemen laiturista tasatunnein (liivit talon puolesta). Arkisin ensimmäinen soutu saareen on klo 15 ja viikonloppuisin klo 12. Viimeinen soutu saareen lähtee klo 19.

Sauna, grillit ja iltahartaus

Sauna ja grillit sulkeutuvat klo 20. Iltahartaus järjestetään saaressa klo 19.30.

Milloin saaresta pääsee pois?

Saaresta pääsee pois aina kymmentä minuuttia ennen tasatuntia. Viimeinen soutu pois saaresta lähtee klo 20.45.

Viitaniemen laituri

Löydät Viitaniemen laiturin, kun kävelet Viitaniementien päässä olevalta pysäköintipaikalta polkua pitkin rantaan. Laiturin vieressä on Lehtisaaren kyltti.

Voit halutessasi tehdä lahjoituksen
Lehtisaaren tukiyhdistykselle.