Oppilaitospappi & diakoni

Jyväskylän seurakunnan oppilaitospapit ja oppilaitosdiakoni ovat opiskelijoita ja oppilaitosten henkilökuntaa varten. Meidät tavoitat sähköpostilla, vatsapilla, puhelimella tai paikan päällä kampuksilla hihasta nykäisemällä.

Oppilaitospapin ja oppilaitosdiakonin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Ota yhteyttä!

Elina toimii lukioissa, Kimmo yliopistossa, ja Johanna ammattiopistossa sekä ammattikorkeakoulussa.

Yliopisto

Kimmo on oppilaitospappina Jyväskylän yliopistossa.

Kimmon toimisto on muuttanut Seminaarinmäen Kirjastolle. Nykyinen huone on B121 ensimmäisessä kerroksessa. Käytävä huonetta kohti löytyy palvelutiskien vasemmalta puolelta.

Ammattikorkeakoulu ja Ammattiopisto

Johanna on oppilaitospappina Jyväskylän ammattiopistossa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa.

Johannan toimisto on ammattikorkeakoulun Rajakadun kampuksella D-rakennuksen pohjakerroksessa, huone DP47.

Lukiot

Elina on oppilaitosdiakonina Jyväskylän lukioissa. Hänen työstään puolet on oppilaitosdiakonina toimimista ja puolet seurakuntatyötä nuorten aikuisten parissa.

Elina kiertelee lukioiden kampuksia viikoittain.

Elina, Kimmo ja Johanna
Lisää tietoa löydän oppilaitospappien & diakonin omalta nettisivustolta parikalaa.net . Siellä on myös Jyväskylän kristillisen opiskelijatoiminnan kalenteri.

Elina Lintulahti
Diakoni, oppilaitostyö ja nuoret aikuiset
Keskustan alueseurakunta
Vapaudenkatu 60