Seurakunnan vuokra-asunnot

Asuntovalikoimamme kattaa pienet ja suuret kodit yksiöistä isoihin perheasuntoihin. Voimme tarjota keskeistä sijaintia lähellä palveluita tai rauhallista luonnonläheistä asumista hyvien ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksien läheisyydessä. Perheille on monia lapsiystävällisiä vaihtoehtoja, joissa lapsiperheen arki sujuu. Myös yksinasuvat löytävät varmasti tarjonnastamme sopivia vaihtoehtoja omiin asumistarpeisiinsa.

Kaikki asukasvalinnat tehdään hakemusten perusteella. Tarjoamme asuntoja yhdelle hakijalle kerrallaan. Kohteessa ei ole yleisnäyttöä vaan mahdollisesta asuntoesittelystä sovitaan erikseen Jyväskylän seurakunnan kiinteistötoimiston henkilökunnan kanssa asuntohakemuksen täyttämisen jälkeen.

Asunnot vuokrataan nopesti, ja asunnon varauksena toimii maksettu takuuvuokra.

Hakemukset ja irtisanomiset jklsrk.kiinteistopalvelut@evl.fi tai kiinteistötoimistoon Tellervonkatu 5, 40100 Jyväskylä, p. 0503824424, maanantaisin ei asiakaspalvelua.

Vuokratakuu on kahden kuukauden vuokran suuruinen.

vapautuva asunto:

Ilmoitukset oikotie palvelussa

Asukkaiden valintakriteerinä edellytämme luottokelpoisuutta.