Stemmakuoro harjoittelee ylensä maanantaisin, ehkä perjantaisinkin,  Kuokkalan kirkossa.

Kuorolaisia on noin 20-30 laulajaa.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen  Sirpa Lampinen 0504365435. Saat tiedon harjoituksista tekstiviestillä (jos haluat) kun olet ilmoittautunut mukaan.

Messuja olisi tarjolla, mentäiskö laulamaan? esim. 24.9., 8.10., 17.12.

SYYSKUU

Pe 1.9. klo 18 alkaen harjoitus Kuokkalan kirkossa. Tule ajoissa, ovi sulkeutuu. Koputa ikkunaan tarvittaessa niin joku juoksee avaamaan. Stemoja Pohjantähteen! Katsotaan syyskauden ohjelmaa.

Kehittyvät laulajat kuoro

Stemmakuoro

Paikka: Kuokkalan kirkko, perjantaisin tai maanantaisin harjoitustarpeen mukaan.  Harjoituspäivät ilmoitetaan täällä ja tekstiviesteinä. Jos haluat tekstiviestit, ilmoita kuoronjohtajalle! Sirpa Lampinen, 050 436 5435.

Elokuu

Harjoitukset alkavat 28.9. klo 18 Kuokkalan kirkossa. Kaikille on jaettu nuotti : Heikkilä: Täällä Pohjantähden alla. Siitä tulee konserttikappale Käsikellojen ja kuoromme yhteiskonserttiin 30.9. klo 18. Kuokkalan kirkossa.

Syyskuu

Harjoitus pe 1.9. klo 18.  Konserttiohjelmaa. Stemmoja. Katsotaan kauden lauluja. Lähetän tekstiviestit.

Lokakuu

Ei harjoituksia Sirpan sairausloman vuoksi.

Marraskuu

Su 19.11 klo 16. Kuokkalan kirkossa Suomi 100 -konsertti.

Sirpa Lampinen
Kuokkalan alueseurakunta