Perhekahvila

Perhekahvila Lohikosken päiväkerhotila

Perhekahvilassa löydät leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille ja kahvit tarjolla vapaaehtoista maksua vastaan.

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekahvilaan sinua odottelevat lastenohjaajat Sari ja Kati sekä kerhomummi Kaisa!

Keskustan alueseurakunta

Kati Koskinen
Keskustan alueseurakunta
Katajatie 1 as 5, Pl 103
40250 Jyväskylä

Neulaskoti

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Perhekahvilan Hiihtoloma Happening

Kaikki kerhotko tällä viikolla lomalla? Niin on Sepän Kipinässäkin, PAITSI.. Tule mukaan avoimeen perhekahvilan Hiihtoloma Happeningiin! Mukavaa puuhaa ja iloista yhdessäoloa koko perheelle, ja vaikka mummuille ja papoillekin. Puolilta päivin tarjolla keittoa ja pannukakkua pikku rahalla..

Säynätsalon seurakuntakoti

Perheolkkari

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.