Perhekahvila

Perhekahvila Yliopistonkadun päiväkerhotila

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen kohtauspaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lapsille leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha).

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekahvilaan sinua odottelevat lastenohjaajat Sari ja Laura.

Keskustan alueseurakunta

Keskustan alueseurakunta
Yliopistonkatu 28 B
40100 Jyväskylä

Neulaskoti

Taaperoryhmä

Alle 2v.taaperoille vanhempineen.

Palokan kirkko

Palokan kirkon perhepysäkki

Lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka. Ei ennakkoilmoittautumista. Mahdollisuus osallistua Takkatuvan Aamupalapysäkille.

Palokan kirkko

Palokan kirkon perhepysäkki