Lähetysnuotioilta Korpilahdella, Maikki vierailee

Korpilahden myllyllä

Lähetysnuotioilta kirkonkylän myllyllä. Mukana nimikkolähettimme Maikki Keniasta. Laulamme, paistamme makkaraa ja arpajaiset. Tervetuloa mukavaan paikkaan kesäiltana!

Tule mukaan kesäiltana kauniilla kirkonkylän myllyllä! Nimikkolähettimme Maikki mukana kertomassa Kenian työstään.
Laulua, makkaraa ja kahvia sekä arpajaiset.

Korpilahden alueseurakunta

Muu kuin seurakunnan tila

Rovastikunnallinen retki Lähetysjuhlille Kuopioon

Lähde rovastikunnan iloiseen retkijoukkoon Lähetysjuhlille Kuopioon. Linja-autoreitti kulkee: Keuruun Matkahuolto klo. 6.30, Jyväskylä Harjun tilausajolaituri klo.7.15, Lievestuore Shell Laukaantie 7.50, saapuminen Kuopioon n. klo. 9.00. Lähtö Kuopiosta paluumatkalle heti ohjelman päätyttyä klo. 21.30. Retken hinta on 15€, joka sisältää matkat, sekä pienen lähetysjuhlainfon bussissa. Maksu kerätään autossa. Retken johtajana on Laukaan lähetyssihteeri Assi Nieminen. Sitovat ilmoittautumiset pe.4.5. mennessä netissä. Peruutukset sähköpostilla: assi.nieminen@evl.fi .

Kirkkopuisto (sateen sattuessa Kaupunginkirkossa)

Suvivirren sunnuntain yhteislaulutapahtuma

Tule laulamaan kesäisiä lauluja ja suvivirttä Jyväskylän Kirkkopuistoon. Yhteislaulua säestää Kuokkalan pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla. Tilaisuudessa on mahdollista antaa kolehti kirkon ulkomaanavun kautta nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseksi.

Muu kuin seurakunnan tila

Lähetyksen rukouspiiri

Kaikille avoin ryhmä. Merja Valkolalla Valtterintie 1 B 13.