Tanssia sateessa

Tanssia sateessa Taulumäen kirkko

Kesäkonsertti, 3S-Trio: Sabine Laakso, huilu, Sirpa Berg, oboe, Susanne Schelhorn, piano.
Suomalaista nykymusiikkia huilulla, oboella ja pianolla.
Ohjelma 15/10/5€

Tanssia sateessa -konsertissa 3S-Trio esittää suomalaista nykymusiikkia huilulla, oboella ja pianolla. 3S-Trion takaa löytyvyt jyväskyläläinen oboisti Sirpa Berg, saksalainen huilisti Sabine Laakso ja sveitsiläinen pianisti Susanne Schelhorn. Yhdessä 3S-Trio on soittanut yksitoista vuotta ja takana on yli 100 konserttia konserttisaleissa, kirkoissa, kartanoissa, kahviloissa, olohuoneissa, parkkihalleissa, palvelutaloissa ja kouluissa.

Trion konsertit ovat tulleet tunnetuksi musiikista, johon liittyvät suuret tunteet, huumori sekä uuden ja tutun yhdistäminen. Tässä taatusti tunnelmallisessa konsertissa päästään kuulemaan mm. suoraan 3S-Triolle sävelletyt teokset Jukka-Pekka Lehdolta ja Matti Laukkaselta.