Musiikkia reformaation alkuajoilta

Musiikkia reformaation alkuajoilta Kuokkalan kirkko

Vanhan musiikin yhtye Un'altra ondata. Liput 15/10/5€ Ohjelma 15/10/5 €

Musiikkia reformaation alkuajoilta -konsertissa lavalle nousee nuorista ammattilaisista koostuva vanhan musiikin yhtye Un'altra ondata. Yhtye on erikoistunut 1600-luvun musiikkiin ja pyrkii tuomaan esityksissään esiin varhaisen barokin puhuvan musiikin ilmiötä.

Yhtyeeseen kuuluvat Petri Arvo, nokkahuilut ja barokkifagotti, Anni Elonen, barokkiviulu, Louna Hosia, barokkisello, Julia Tamminen, cembalo ja urut.

Konsertissa kuullaan musiikkia reformaation alkuajoilta 1500-luvulta, jonka aikana ilmestyneet teokset, esimerkiksi Lassolta, Josquinilta ja Eccardilta, ovat saaneet vaikutteita eri puolilta Eurooppaa.

Kuokkalan kirkko

VIRSIMIEHET. Laulua ja urkumusiikkia

Virsimiehet ovat yli kymmenen vuotta olleet Kuokkalan kirkossa messujen veisuun tukipilari. Nyt laulamme Viisikielinen- laulukirjan hengellisiä lauluja yhdessä teidän, seurakuntamme, kanssa. Seija Nykänen toimii tilaisuuden juontajana, uruissa Eija-Liisa Väisänen. Sirpa Lampinen johtaa Virsimiehiä.
su 18.3.2018 klo 15.00 - ma 19.3.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Riikka Hännisen äänenmuodostuskurssi

Riikka Hänninen ohjaa äänenmuodostusta aloittelijoille ja pidemmälläkin lauluopinnoissaan oleville laulajille. Kehittyvät laulajat kuoron iltaan Kuokkalan kirkkoosn ma19.3. klo 18 -19.30 voivat kiinnostuneet tulla ilmaiseksi. Tutustumme harmonisen laulun äänenkäytön tekniikkaan.