Elämälle-konsertti

Elämälle-konsertti Säynätsalon kirkko

Pertti Tahkola, tenori, ja Andras Szabó, piano, esittävät suomalaista musiikkia.

Konsertti on osa Säynätsalo-päiviä, ja siinä kuullaan suomalaista musiikkia kuten Hannikaisen, Kasken, Kilpisen, Kuulan, Merikannon ja Sibeliuksen musiikkia sekä Schumannin ja Dichterlieben lauluja.

Säynätsalon alueseurakunta

Kirkkopuisto (sateen sattuessa Kaupunginkirkossa)

Suvivirren sunnuntain yhteislaulutapahtuma

Tule laulamaan kesäisiä lauluja ja suvivirttä Jyväskylän Kirkkopuistoon. Yhteislaulua säestää Kuokkalan pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla. Tilaisuudessa on mahdollista antaa kolehti kirkon ulkomaanavun kautta nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseksi.

Huhtasuon vuorilammen laavu

Suvilaulajaiset Huhtasuon Vuorilammen laavulla

"Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.." Tule laulamaan kauniin luonnon keskelle suvivirsi ja muita ihania lauluja! Kahvitarjoilu. Yhteistyössä Huhtasuon asukasyhdistyksen kanssa.

Lehtisaari

Konsertissa Eve ja Ossi

Eve ja Ossi laulattavat tuttuja punaisen veisukirjan lauluja.