Keskustan ekavauvaryhmät

ma 21.8. kello 13.00 - kello 15.00

Keskustan ekavauvaryhmät Lohikosken päiväkerhotila, Yliopistonkadun päiväkerhotila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ekavauvaryhmä on vertaisryhmä ja kohtaamispaikka vanhemmille ja lapsille ensimmäisen ikävuoden ajaksi.

Ekavauvaryhmät toimivat yhteistyössä neuvolan kanssa ja niiden ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Ekavauvaryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ne toimivat ns. suljettuina ryhminä. Tänä vuonna ryhmiä on kolme, yksi Lohikoskella ja kaksi Yliopistonkadulla. Ryhmät toimivat luottamuksellisuuden periaatteella.

Ryhmien ohjelma rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ryhmissä on edellisinä vuosina käsitelty mm. unikouluasiaa, lasten ruokavaliota, vauvan ensiapua, parisuhteen kiemuroita, loruja ja leikkejä. Ryhmissämme on käynyt myös vierailevia asiantuntijoita kertomassa ja keskustelemassa erilaisten teemojen pohjalta. Jokaiseen ekavauva-ryhmän kokoontumiseen kuuluu myös hartaushetki, yhteistä kuulumisten ja kokemusten vaihtoa sekä kahvittelua.

Keskustan alueseurakunta

Diakoni, vapaaehtoistyö
Keskustan alueseurakunta
Yhteinen seurakuntapalvelu
Hannikaisenkatu 27-29
40100 Jyväskylä

Palokan kirkko

Palokan kirkon perhepysäkki

Lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka. Ei ennakkoilmoittautumista. Mahdollisuus osallistua Takkatuvan Aamupalapysäkille.

Palokan kirkko

Palokan kirkon perhepysäkki

Vaajakosken kirkko

Kaiken kansan kesäkahvila

Tule viettämään yhdessä kesäistä aamupäivää! Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita!