Keskustan ekavauvaryhmät

ma 21.8. kello 13.00 - kello 15.00

Keskustan ekavauvaryhmät Lohikosken päiväkerhotila, Yliopistonkadun päiväkerhotila

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ekavauvaryhmä on vertaisryhmä ja kohtaamispaikka vanhemmille ja lapsille ensimmäisen ikävuoden ajaksi.

Ekavauvaryhmät toimivat yhteistyössä neuvolan kanssa ja niiden ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat. Ekavauvaryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ne toimivat ns. suljettuina ryhminä. Tänä vuonna ryhmiä on kolme, yksi Lohikoskella ja kaksi Yliopistonkadulla. Ryhmät toimivat luottamuksellisuuden periaatteella.

Ryhmien ohjelma rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Ryhmissä on edellisinä vuosina käsitelty mm. unikouluasiaa, lasten ruokavaliota, vauvan ensiapua, parisuhteen kiemuroita, loruja ja leikkejä. Ryhmissämme on käynyt myös vierailevia asiantuntijoita kertomassa ja keskustelemassa erilaisten teemojen pohjalta. Jokaiseen ekavauva-ryhmän kokoontumiseen kuuluu myös hartaushetki, yhteistä kuulumisten ja kokemusten vaihtoa sekä kahvittelua.

Keskustan alueseurakunta

Diakoni, vapaaehtoistyö
Keskustan alueseurakunta
Yhteinen seurakuntapalvelu
Hannikaisenkatu 27-29
40100 Jyväskylä

Keltinmäen kirkko

Taapero-ryhmä

1-2 -vuotiaille yhdessä aikuisen kanssa.

Vaajakosken kirkko

Vaajakosken Iltaperhekerho

Perheiden yhteinen kerho kirkolla

Keltinmäen kirkko

Avoin vauvakahvila

Avoin ryhmä alle 1-vuotiaalle aikuisen kanssa, mukaan voi tulla milloin vain!