Taaperokerho

Yliopistonkadun päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Keltinmäen kirkko

Lauluilta

Tervetuloa laulamaan yhdessä!

Sepän Kipinä

Kesäkipinää perheille

Satoi tai paistoi, Kipinässä on kesäkivaa perheille. Leikkiä, yhdessäoloa yms.

Sepän Kipinä

Kesäkipinää alakoululaisille

Kouluikäinen voi tulla yksin tai kaverin/ aikuisen kanssa viettämään kesälomapäivää. Pelejä ym mukavaa puuhaa.