Taaperokerho

Yliopistonkadun päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Palokan kirkko

Taaperopysäkki

n. alle 2-vuotiaiden lasten ja heidän omien aikuistensa yhteinen kokoontumispaikka kirkon alakerrassa.

Jyskän seurakuntakoti

Jyskän perhepysäkki

Tervetuloa aikuiset ja lapset yhteiseen aamuun. Pientä ohjelmaa, kahvittelua ja yhdessäoloa.

Tikkakosken kirkko

Lapsiperheiden aamupäivä