Lähetyksen tasauslounas

Lähetyksen tasauslounas Tikkakosken kirkko

Hartaus klo 11 seurakuntasalissa, hartauden jälkeen tasauslounas, hinta 10 €.
Tasaus 2017: Suomen Lähetysseura tukee naisten koulutusta, verkostoitumista ja taloudellista itsenäisyyttä. Askel askeleelta naisten rooli yhteiskunnallisena toimijana vahvistuu. Lisäksi tuetaan naisten osallistumista rauhantyöhön.
Tikkakosken kirkko 60- vuotta tapahtuma.

Ääni ilman oikeutta?
Naiset tietävät elämästä konfliktien keskellä, mutta rauhanprosesseissa heitä ei haluta kuulla.
Naiset ja lapset ovat usein konfliktien suurimpia kärsijöitä. Heihin kohdistuu erityisiä uhkia, kuten seksuaalista väkivaltaa. Silti naiset pääsevät vain harvoin osallistumaan rauhanrakennukseen ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Tikkakosken alueseurakunta

Muu kuin seurakunnan tila

Rovastikunnallinen retki Lähetysjuhlille Kuopioon

Lähde rovastikunnan iloiseen retkijoukkoon Lähetysjuhlille Kuopioon. Linja-autoreitti kulkee: Keuruun Matkahuolto klo. 6.30, Jyväskylä Harjun tilausajolaituri klo.7.15, Lievestuore Shell Laukaantie 7.50, saapuminen Kuopioon n. klo. 9.00. Lähtö Kuopiosta paluumatkalle heti ohjelman päätyttyä klo. 21.30. Retken hinta on 15€, joka sisältää matkat, sekä pienen lähetysjuhlainfon bussissa. Maksu kerätään autossa. Retken johtajana on Laukaan lähetyssihteeri Assi Nieminen. Sitovat ilmoittautumiset pe.4.5. mennessä netissä. Peruutukset sähköpostilla: assi.nieminen@evl.fi .

Kirkkopuisto (sateen sattuessa Kaupunginkirkossa)

Suvivirren sunnuntain yhteislaulutapahtuma

Tule laulamaan kesäisiä lauluja ja suvivirttä Jyväskylän Kirkkopuistoon. Yhteislaulua säestää Kuokkalan pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla. Tilaisuudessa on mahdollista antaa kolehti kirkon ulkomaanavun kautta nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseksi.

Muu kuin seurakunnan tila

Lähetyksen rukouspiiri

Kaikille avoin ryhmä. Merja Valkolalla Valtterintie 1 B 13.