Musiikillinen iltapala, Candela-kuoro 70 vuotta!

to 28.9. kello 18.00

Musiikillinen iltapala, Candela-kuoro 70 vuotta! Tikkakosken kirkko

Musiikillinen kattaus Candela-kuoron seitsemältä vuosikymmeneltä.
Buffee -pöydässä tarjolla makupaloja jokaiselle.
Tervetuloa!

Candela (aiemmin Tikkakosken kirkkokuoro) on 70-vuotias ja vielä henki pihisee! Kuoron taipaleelle, niin kuin elämään aina, mahtuu monenlaisia päiviä. Meitä monenlaisia ihmisiä, värikkäitä persoonia niin johtajina kuin kuorolaisina.
Juhlakattauksemme koostuu menneitten vuosien lauluista, soitoista, itkuista ja iloista. Sokerina pohjalla menneitten vuosien parhaimmat kommellukset. Tietysti myös herkulliset suupalat suolaista ja makeaa juomien kera. Ole hyvä, tule nauttimaan ja viihtymään, olemme kattaneet tämän Sinulle!


Järjestäjä

Tikkakosken alueseurakunta

Katso myös

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.
to 22.2. klo 10.00

Tikkakosken kirkko

Torstain aamukahvi ja -hartaus

Torstain aamukahvi ja hartaus klo 10
to 22.2. klo 11.00

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa

Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
Samanaikaisesti diakoniapäivystys viereisessä toimistossa klo 11-13. Kahvitupa-päivän runko: 11-13 vapaata keskustelua, mahdollisuus käsitöiden tekemiseen, klo 13 hartaus- ja ohjelmahetki joka päättyy viim.klo 14.
OHJELMAHETKESSÄ VIERAANA HELI-PAPPI.