Lähetyspysäkki

Palokan kirkko

Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta. Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa.

- Joka toinen tiistai (parittomat viikot) klo 10-12, Palokan kirkko, alakerran takkahuone
- Syksyn 2017 kokoontumiset 29.8. alkaen, viimeinen 5.12. HUOM! VIIKKO 37 kokoonnutaan ma 11.9.
- Tiedustelut Mira-Maarit Väisänen puh. 040 7090 142, mira-maarit.vaisanen(at)evl.f

Palokan alueseurakunta

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Kotikäynti

Oravasaarelaisten lähetysnuotio

Oravasaarelaisten lähetysnuotio Kallio-Hakasen mökillä.