Taaperokerho

Yliopistonkadun päiväkerhotila

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Sepän Kipinä

Kesäkipinää alakoululaisille

Kouluikäinen voi tulla yksin tai kaverin/ aikuisen kanssa viettämään kesälomapäivää. Pelejä ym mukavaa puuhaa.

Kuokkalan kirkko

Kesäpäivän musiikki

Teija Liikamaa, saha.
Vapaa pääsy ja liikkuvuus.

Lehtisaari

Lehtisaaren pihapelit