Lapsikuoron harjoitus kirkolla

Tikkakosken kirkko

Lapsikuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18 kirkolla. Laulamme lasten hengellistä musiikkia. Tutustutaan myös soittimiin ja vähän musiikinteoriaan leikin ja liikunnan kautta. Kuoro on tarkoitettu 6-12 -vuotiaille. Tarvittaessa perustetaan kaksi eri ryhmää.

Lapsikuoro harjoittelee syksyn aikana yhteensä 8 kertaa. Harjoitukset pidetään seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 17-18. Kuoron viimeinen kerta ke 29.11. Syyslomaviikolla (ke 18.10.) ei ole kuoroa! Esiinnyme 1. adventtisunnuntain messussa, koko perheen Hoosianna-kirkossa su 3.12. klo 10.
Tiedustelut sirpa.piilonen@evl.fi tai 040 5609913.

Kirkkopuisto (sateen sattuessa Kaupunginkirkossa)

Suvivirren sunnuntain yhteislaulutapahtuma

Tule laulamaan kesäisiä lauluja ja suvivirttä Jyväskylän Kirkkopuistoon. Yhteislaulua säestää Kuokkalan pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla. Tilaisuudessa on mahdollista antaa kolehti kirkon ulkomaanavun kautta nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseksi.

Keltinmäen kirkko

Kesä taas palajaa! Siionin kannel -ilta

Yhteislaulua! Mukana Hamona -kuoro ja yhtye, joht. Ilpo Vuorenoja

Tikkakosken tori

Suvisten virsien lauluhetki torilla

Lauletaan Suvivirsi ja pari muuta kesäistä virttä Tikkakosken torilla ja nautitaan kahvit.