Gospel Covertajat: Martti Lutherin virret

ma 30.10. kello 19.00 - kello 20.00

Gospel Covertajat: Martti Lutherin virret Palokan kirkko

Gospel Covertajat esittää Martti Lutherin virsiä

Gospel Covertajat on jyväskyläläinen yhtye, johon kuuluu kolme musiikin alan ammattilaista: Mikko Miettinen (laulu ja huilut), Hannes Asikainen (kitarat ja laulu) ja Esko Turpeinen (kitarat, lyömäsoittimet ja laulu).

Yhtye on toiminut viidentoista vuoden ajan ja tehnyt satoja konsertteja ja lukuisia äänitteitä. Viime aikoina Covertajat ovat esittäneet levyttäneet Virsikirjan lisävihkon virsiä. Martti Lutherin virsiä Covertajat esittävät Palokan kirkossa ma 30.10 klo 19, sekä Uskonpuhdistuksen muistopäivän messussa Palokan kirkossa su 5.11 klo 10.

Ohjelma 10/5€


Ota yhteyttä

Hannes Asikainen
Kanttori
Palokan alueseurakunta
Vaajakosken alueseurakunta
Vaajakosken kirkko, Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski

Katso myös

ke 28.3. klo 18.00 -19.00

Tikkakosken kirkko

Gospel Covertajat: Tiellä Jerusalemiin

Gospel Covertajat on jälleen Tiellä Jerusalemiin. Tänä vuonna pääsiäisen tapahtumista kertovan konsertin voi kuulla Tikkakosken kirkossa ke 28.3. klo 18. Tiellä Jerusalemiin on laulujen muodostama kertomus kristinuskon keskeisimmistä tapahtumista, Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuksesta. Se on tekstien ja sävellysten suhteen monipuolinen kokonaisuus. Kertomus etenee kuin silminnäkijöiden todistamana kronologisena tapahtumasarjana.
ma 2.4. klo 10.00 -11.30

Vaajakosken kirkko

Tiellä Jerusalemiin -messu

Tiellä Jerusalemiin messussa Gospel Covertajat -yhtye esittää lauluja hiljaisen viikon tapahtumista ja pääsiäisen ilosanomasta.