Yhteisöruokailu

Keltinmäen kirkko

Tule mukaan yhdessä ruokailemaan!

Tervetuloa ruokailemaan lahjoituksena saatua samana päivänä valmistettua ruokaa, yhden euron kulukustannuksella (lapset 4-12 v 0,5€). Ruokailun esivalmisteluista ym tehtävistä vastaa alueen vapaaehtoiset. Ruuan määrä riippuu lahjoituksena saadun tuotteen määrästä mutta aina pystymme tarjoamaan vähintään leipää, juotavaa, mahdollisesti puuroa tai kevytkeittoa.

Keltinmäen alueseurakunta

Vaajakosken kirkko

perheen aamupäivä

Tule viettämään kesäaamua aikuisen ja lasten kesken!

Neulaskoti

Diakonian avoin vastaanotto

Ammattiapua ja tukea elämän kriiseissä, ihmissuhdevaikeuksissa ja eron tai surun kohdatessa. Mahdollisuus myös terapeuttiseen keskusteluun. Keljonkankaan vastaanotto Neulaskodilla ilman ajanvarausta tiistaisin klo 9-11 tai ajanvarauksella: elina.fuchs@evl.fi, puh. 0505497015, diakonissa-sairaanhoitaja, työnohjaaja Elina Fuchs

Vaajakosken kirkko

kaiken kansan kesäkahvila

Tule viettämään yhdessä kesäistä aamupäivää! Kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita!