Minä olen muistanut

Jyväskylän taidemuseo/Kirkkopuisto/Kaupunginkirkko

Pyhäinpäivän tapahtuma

Klo 13–15 Kiitos virtaa! -perhetyöpaja Jyväskylän taidemuseossa
Mikä saa kiittämään? Mitä on kiitos? Ohjaajana Anne Sarja-Kolu. Ilm. ja peruutukset tästä linkistä

Klo 16.30 Tähtiä turkin hihasta, tanssija Elina Wuethrich ja kitaristi Olli Hirvanen, taidemuseon alagalleria. Liput 10 euroa

Klo 16–20 Muistotulet Kirkkopuistossa. Voit kirjoittaa paperille murheesi, toiveesi, rukouksesi tai viestisi edesmenneelle ja pudottaa sen tuleen. Paikalla seurakunnan sururyhmien ohjaajia ja kulttuuriluotseja keskustelua varten (säävaraus)

Klo 18 Konsertti Sinua en unohda Kaupunginkirkossa, laulu- ja soitinyhtye, johtajanaan Anne Federley. Vapaa pääsy

Tapahtuman aikana mahdollisuus tutustua taidemuseon näyttelyihin.

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Jyskän seurakuntakoti

Taapero kerho

Tervetuloa viettämään yhteistä aamua toisten taaperoikäisten ja heidän läheistensä kanssa. Pienentä puuhailua, kahvittelua ja yhdessäoloa.

Neulaskoti

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.