KohtaamisPaikan iltamessu

KohtaamisPaikan iltamessu Palokan kirkko

Pyrimme tavoittamaan tämän päivän kaupunkilaisia ja rakentamaan KohtaamisPaikkaa kolmen näkökulman kautta: yhteys Jumalaan, toinen toisiimme ja suuntautuminen ulospäin. Näitä näkökulmia kuvaavat osuvasti englantilaiset sanat up, in ja out.
Mukana Seppo Hautalahti ja Mika Kilkki.

KohtaamisPaikassa annamme aikaa ylistykselle, johon meitä johtaa vuorossa oleva bändi. Ylistyksen lisäksi ilta rakentuu hyvästä Raamatun opetuksesta ja rukouksesta. Vietämme ehtoollista Palokan kirkon iltamessuissa. Tilaisuuksissa on myös tarjoilua. Sen aikana on mahdollisuus tutustua KohtaamisPaikkalaisiin.

Lastenohjelmat.

Muut toimintatiedot mm kohtaamisryhmistä, raamatunlukuohjelmasta kts www.kohtaamispaikka.net / Facebook KohtaamisPaikka Jyväskylä / instagram @kohtaamispaikka

Palokan alueseurakunta

Keltinmäen kirkko

Aamurukous

Mahdollisuus rukoilla omien ja yhteisten asioitten puolesta.

Neulaskoti

Miestenpiiri

Keskustelua uskosta ja elämästä. Tule tutustumaan! Tänään käsittelyssä Johanneksen evankeliumi 14. luvusta eteenpäin.

Palokan kirkko

Rukouspiiri

Kokoonnumme keskiviikkoisin Palokan kirkon opintosalissa.