Hannapiiri

Vanha Pappila

Tule Hannapiiriin rukoilemaan yhdessä maailman naisten puolesta. Piirin vetäjät Anna-Maija Kuulasmaa ja Riitta Puukari. Tiedustelut Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen, 040 560 9904, ainoleena.laitinen@evl.fi

Kansainvälinen Toivoa naisille/Hanna-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.

Keskustan alueseurakunta

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta. Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa.

Muu kuin seurakunnan tila

Diakonian ja lähetyksen käsityöpiiri

Tehdään yhdessä käsitöitä lähetyksen hyväksi!

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.