Yhteisöruokailu

Keltinmäen kirkko

Tule mukaan yhdessä ruokailemaan!

Tervetuloa ruokailemaan lahjoituksena saatua, samana päivänä valmistettua ruokaa, yhden euron hintaan (lapset 4-12 v 0,5€). Ruokailun esivalmisteluista ym tehtävistä vastaavat alueen vapaaehtoiset. Ruuan määrä riippuu lahjoituksena saadun tuotteen määrästä, mutta aina pystymme tarjoamaan vähintään leipää, juotavaa, mahdollisesti puuroa tai kevytkeittoa.

Keltinmäen alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Vaajakosken kirkko

Kortepohjan seurakuntakeskus