Askarteluilta 7.11.2017

Kuokkalan kirkko

Tule askartelemaan itselle tai lähetyksen joulumyyjäisiin!

Iltaan voivat osallistua kouluikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Illassa askarrellaan pieniä joulukoristeita ja -kortteja, itselle tehdessä hinnat noin 1 - 2 €/kpl. Tervetuloa!

Kuokkalan alueseurakunta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Nuorten tila

Ryhmärämä

Haluaisitko olla osa porukkaa, jakaa kuulumisiasi ja ihmetellä elämää yhdessä erilaisten kuntoutujien kanssa? RyhmäRämä kokoontuu Sepän Kipinässä, ostoskeskuksen yläkerrassa seurakunnan tiloissa keskiviikkoisin klo 10-12. Tule mukaan! Lisätietoja antaa diakoni Mira-Maarit Väisänen p. 044 746 6833.

Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Raamattuja Kiinaan.

Säynätsalon seurakuntakoti

Olohuone

Kaikille avoin ohjelmallinen kohtaamispaikka.