Kansainvälisyyyskahvila

Kauppakeskus Seppä, Aula

Tule kahvittelemaan ja juttelemaan kauppakeskuksen yläkertaan vilinästä rauhaan. Klo. 13.-15.00 mahdollisuus opetella tekemään muovipusseista ompelukangasta. Mukana Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena ja Maahanmuuttajatyön diakoni Johanna.

Klo. 13.-15.00 mahdollisuus opetella tekemään muovipusseista ompelukangasta. Mukana Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena ja Maahanmuuttajatyön diakoni Johanna. Lähetysinfoa ja yhteislaulua.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Perheretki

Perheretki Ähtäriin

Neulaskoti

Taaperoryhmä

Alle 2v.taaperoille vanhempineen.

Palokan kirkko

Palokan kirkon perhepysäkki

Lasten ja aikuisten yhteinen kokoontumispaikka. Ei ennakkoilmoittautumista. Mahdollisuus osallistua Takkatuvan Aamupalapysäkille.