Kansainvälisyyskahvila

Kauppakeskus Seppä, Aula

Tule kahvittelemaan ja juttelemaan hälinästä rauhaan.

Klo. 13.-15.00 Korttipaja. Voit lunastaa korttisi (1-2,50€) lähetyksen hyväksi tai antaa korttisi lähetyksen myyjäisiin. Mukana Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena ja Maahanmuuttajatyön diakoni Johanna.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Laitoskäynti

Korpihovi