Perhekahvila

to 16.11. kello 13.00 - kello 15.00

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha) Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Säynätsalon seurakuntakoti

Perheolkkari

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.

Kauppakeskus Seppä, Leikkihuone

Päiväkerhoparkki

Päiväkerhoparkki 3-6 vuotiaille Sepässä.Omat eväät mukaan. Voi tulla ilman ilmoittautumista, mutta jos haluat varmistaa paikan, ilmoittaudu edellisviikon perjantaihin klo 12 mennessä Jaanalle p. 050 3018233 tai Elinalle p. 050 4079126

Huhtakoti

Ekavauva

Vauva-arjen jakamista kahvittelun ja yhdessäolon merkeissä.