Kontrabasso-Tila-Liike

Kontrabasso-Tila-Liike Kuokkalan kirkko

Konsertti: Ahti Lassila, kontrabasso. Vapaa pääsy.
Kolehti Kuokkalan kirkon Ikoni- ja Kastepuuhankintojen hyväksi.

"Konserttisarjassa Kontrabasso-Tila-Liike lähden Anssi Lassilan arkkitehtitoimiston (OOPEAA) suunnittelemiin rakennuksiin luomaan jokaiseen omanlaistansa tilaan sopivaa kokonaisuutta. Rakennan erilaisista sävelaihioista kokonaisuuden liikkuen tilassa mahdollisuuksien mukaan. Kuokkalan kirkko Jyväskylässä on vuorossa sarjan toisessa konsertissa.

Aloitan konsertin kirkon urkuparvelta ja siirryn vähitellen kohti alakertaa. Siirtyminen ja pysähtyminen soittamaan eri salin osiin tuottaa paikallaan istuvalle kuulijalle muuttuvia akustisia kokemuksia. Olen varma, että puusta valmistetun kontrabasson resonointi tässä hienossa ympäristössä johdattaa hiljentymään, rentoutumaan ja ehkäpä uusien ajatustenkin äärelle."

Kontrabasso-Tila-Liike -konserttisarja:
02.07.2017 klo 14 Kärsämäen Paanukirkko