Hannapiiri

Vanha Pappila

Tule Hannapiiriin rukoilemaan yhdessä maailman naisten puolesta. Piirin vetäjät Anna-Maija Kuulasmaa ja Riitta Puukari. Tiedustelut Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen, 040 560 9904, ainoleena.laitinen@evl.fi

Kansainvälinen Toivoa naisille/Hanna-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.

Keskustan alueseurakunta

Säynätsalon seurakuntakoti

Lähetyksen lauluilta

Yhteislaulua ja lähetystyön kuulumisia.

Lähetysnuotioillat

Mukava iltahetki nuotiolla kirkonkylän vanhalla myllyllä lähettien ja Etiopian terveisten, laulujen ja sanan äärellä. Arpajaiset, makkaraa ja kahvia, tuotto Etiopian työlle..

Lähetysnuotioillat

Mukava iltahetki nuotiolla Saakosken kylällä (Saajoentie 3) lähettien ja Etiopian terveisten, laulujen ja sanan äärellä. Arpajaiset, makkaraa ja kahvia, tuotto Etiopian työlle.