Hannapiiri

Vanha Pappila

Tule Hannapiiriin rukoilemaan yhdessä maailman naisten puolesta. Piirin vetäjät Anna-Maija Kuulasmaa ja Riitta Puukari. Tiedustelut Lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen, 040 560 9904, ainoleena.laitinen@evl.fi

Kansainvälinen Toivoa naisille/Hanna-työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.

Keskustan alueseurakunta

Palokan kirkko

Lähetyspysäkki

Aamupäivän kahvihetki lähetyksen ajankohtaisten asioiden äärellä tärkeää esirukousta unohtamatta. Tällä hetkellä ryhmän vakiokävijät ovat innokkaita kädentaitoihmisiä ja monenlaiset myyjäis- ym. askartelut sävyttävät ryhmän toimintaa.

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Kotikäynti

Oravasaarelaisten lähetysnuotio

Oravasaarelaisten lähetysnuotio Kallio-Hakasen mökillä.