Vain pieni kansanlaulu -konsertti

Kaupunginkirkko

Itsenäisyyspäivän aattona Kaupunginkirkossa kuullaan tuttuja sävelmiä uusin sovituksin. Vain pieni kansanlaulu -konsertissa esiintyvät Anne Federley ja Piia Laasonen (laulu), Aaro Laitinen (piano), Markus Lajunen (foni), Ilona Rimpilä (kontrabasso) ja Esko Turpeinen (rummut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa.

Itsenäisyyspäivän aattona Kaupunginkirkossa kuullaan tuttuja kansanlauluja uusin sovituksin. Vain pieni kansanlaulu -konsertissa esiintyvät Anne Federley ja Piia Laasonen (laulu), Aaro Laitinen (piano), Markus Lajunen (foni), Ilona Rimpilä (kontrabasso) ja Esko Turpeinen (rummut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa.

Keskustan alueseurakunta

Muuramen kirkko

Iltamusiikki Muuramessa

Iltamusiikki "Soi kunniaksi Luojan", jossa esiintyvät Muuramen seurakunnan ja Korpilahden alueseurakunnan musiikkiryhmät.

Kuokkalan kirkko

Kirkkopuisto (sateen sattuessa Kaupunginkirkossa)

Suvivirren sunnuntain yhteislaulutapahtuma

Tule laulamaan kesäisiä lauluja ja suvivirttä Jyväskylän Kirkkopuistoon. Yhteislaulua säestää Kuokkalan pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla. Tilaisuudessa on mahdollista antaa kolehti kirkon ulkomaanavun kautta nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseksi.