Vain pieni kansanlaulu -konsertti

ti 5.12. kello 19.00

Kaupunginkirkko

Itsenäisyyspäivän aattona Kaupunginkirkossa kuullaan tuttuja sävelmiä uusin sovituksin. Vain pieni kansanlaulu -konsertissa esiintyvät Anne Federley ja Piia Laasonen (laulu), Aaro Laitinen (piano), Markus Lajunen (foni), Ilona Rimpilä (kontrabasso) ja Esko Turpeinen (rummut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa.

Itsenäisyyspäivän aattona Kaupunginkirkossa kuullaan tuttuja kansanlauluja uusin sovituksin. Vain pieni kansanlaulu -konsertissa esiintyvät Anne Federley ja Piia Laasonen (laulu), Aaro Laitinen (piano), Markus Lajunen (foni), Ilona Rimpilä (kontrabasso) ja Esko Turpeinen (rummut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa.


Järjestäjä

Keskustan alueseurakunta

Katso myös

to 24.5. klo 19.00

Muuramen kirkko

Iltamusiikki Muuramessa

Iltamusiikki "Soi kunniaksi Luojan", jossa esiintyvät Muuramen seurakunnan ja Korpilahden alueseurakunnan musiikkiryhmät.
pe 25.5. klo 19.00

Kuokkalan kirkko

su 27.5. klo 14.00 -15.00

Kirkkopuisto (sateen sattuessa Kaupunginkirkossa)

Suvivirren sunnuntain yhteislaulutapahtuma

Tule laulamaan kesäisiä lauluja ja suvivirttä Jyväskylän Kirkkopuistoon. Yhteislaulua säestää Kuokkalan pelimannit Erkki Hiekkavirran johdolla. Tilaisuudessa on mahdollista antaa kolehti kirkon ulkomaanavun kautta nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseksi.