Vain pieni kansanlaulu -konsertti

Kaupunginkirkko

Itsenäisyyspäivän aattona Kaupunginkirkossa kuullaan tuttuja sävelmiä uusin sovituksin. Vain pieni kansanlaulu -konsertissa esiintyvät Anne Federley ja Piia Laasonen (laulu), Aaro Laitinen (piano), Markus Lajunen (foni), Ilona Rimpilä (kontrabasso) ja Esko Turpeinen (rummut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa.

Itsenäisyyspäivän aattona Kaupunginkirkossa kuullaan tuttuja kansanlauluja uusin sovituksin. Vain pieni kansanlaulu -konsertissa esiintyvät Anne Federley ja Piia Laasonen (laulu), Aaro Laitinen (piano), Markus Lajunen (foni), Ilona Rimpilä (kontrabasso) ja Esko Turpeinen (rummut). Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelma 10/5 euroa.

Keskustan alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Tikkakosken kirkko

Candelan harjoitus

Tervetuloa mukaan uudetkin laulajat!
Tiedustelut sirpa.piilonen@evl.fi tai 0405609913.

Kuokkalan kirkko