Juhlimaan tulkaa! Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento

la 9.12. kello 18.00

Juhlimaan tulkaa! Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento Taulumäen kirkko

Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento kutsuvat kaikki hetkeksi nauttimaan joulunodotuksesta ja musiikin riemusta yhteiseen joulukonserttiinsa Juhlimaan tulkaa. Käsiohjelmat15 € / 8€ ovelta klo 18 alkaen

Lämminhenkisen Juhlimaan tulkaa -konsertin takana ovat yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit sekä musiikkikasvatuksen opiskelijoiden Sekakuoro Sentimento. Konsertin kantavia voimia ovat rakkaus musiikkiin, joulun henki ja yhdessä tekemisen riemu. Joulukuisena lauantaina Taulumäen kirkossa kuullaan niin tuttuja joululaulujen klassikoita kuin uusia joulumusiikin helmiä. Tervetuloa nauttimaan joulunodotuksesta ja musiikin riemusta meidän kanssamme!

Puhallinorkesteri Puhkukupillit kotisivu

Taulumäen yksikkö

Kesäkonsertit 2018: Haudoilta paratiisiin

Terttu Iso-Oja, sopraano
Matti Pohjoisaho, urut ja piano
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta

Kesäkonsertit 2018: Pariisin virtuoosi

Pierre Queval, urut (Ranska)
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta.

Kesäkonsertit 2018: Ihmeellinen kota

Lauluyhtye Heinavanker (Viro)