Juhlimaan tulkaa! Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento

la 9.12. kello 18.00

Juhlimaan tulkaa! Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento Taulumäen kirkko

Puhallinorkesteri Puhkupillit ja Sekakuoro Sentimento kutsuvat kaikki hetkeksi nauttimaan joulunodotuksesta ja musiikin riemusta yhteiseen joulukonserttiinsa Juhlimaan tulkaa. Käsiohjelmat15 € / 8€ ovelta klo 18 alkaen

Lämminhenkisen Juhlimaan tulkaa -konsertin takana ovat yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit sekä musiikkikasvatuksen opiskelijoiden Sekakuoro Sentimento. Konsertin kantavia voimia ovat rakkaus musiikkiin, joulun henki ja yhdessä tekemisen riemu. Joulukuisena lauantaina Taulumäen kirkossa kuullaan niin tuttuja joululaulujen klassikoita kuin uusia joulumusiikin helmiä. Tervetuloa nauttimaan joulunodotuksesta ja musiikin riemusta meidän kanssamme!

Puhallinorkesteri Puhkukupillit kotisivu

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Orkesterin ja kolmen kuoron joulukonsertti

Jyväskylän Salonkiorkesteri, Jyväskylän Rautatieläisten Mieskuoro, Kuhmoisten Mieskuoro ja Jämsän Seudun Laulumiehet.
Solistina Jukka Luukkanen, tenori.
Johtaa Olli Santa.

Halssilan seurakuntakeskus

Jouluinen musiikki-ilta

Anna-Maijan musiikkikoulun oppilaat soittavat ja laulavat. Harri Hytönen, huilu. Iltapala. Liput 12 € ovelta, tuotto Jyväskylän rauhanyhdistyksen toiminnan tukemiseen.