Voice -kuoro, Tommi Soidinmäki ja Sani

Voice -kuoro, Tommi Soidinmäki ja Sani Taulumäen kirkko

Voice ylpeänä esittää: Joulukonsertti yhdessä Sanin ja Tommi Soidinmäen kanssa. Lippuja konsertteihin (aikuiset 20€, nuoret (12-17v.)/opiskelijat 12€, lapset (7-11v.) 8€) voi ostaa paikan päältä tai ennakkoon kuorolaisilta ja Hankasalmen Melli-Ellistä.

Voice-kuoro järjestää joulukuussa kaksi joulukonserttia yhdessä Aikakoneesta tutun Sanin ja tangokuninkaanakin tunnetun Tommi Soidinmäen kanssa. Ensimmäinen joulukonsertti kuullaan sunnuntaina 10.12. kello 19 Hankasalmen kirkossa ja toinen Jyväskylässä Taulumäen kirkossa maanantaina 11.12. kello 19.
Joulukonserttien sisältö on upeiden solistien ansiosta täysin ainutkertainen. Konserteissa kuullaan rakastettuja joululauluja kuoron ja molempien solistien esittämänä sekä uudempia säveliä, kuten esimerkiksi solistien yhteinen kappale Ensilunta. Monet tututkin joululaulut ovat saaneet tätä konserttia varten uuden, raikkaan sovituksen. Voicen rinnalla jo vuosia kulkenut Solitary Company-bändi on Voicen, Sanin ja Tommi Soidinmäen taustalla myös joulukonserteissa ja lisämausteen säestykseen tuo jousitrio. Kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä. Voice toivottaa kuulijansa lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan joulun tunnelmasta yhdessä kuoron ja upeiden artistivieraiden kanssa.

Voice -kuoron kotisivu

Voice- kuoro

Jyväskylän Kesä 2018 Avajaiskonsertti

Camilla Nylund (sopraano), Ville Matvejeff (kapellimestari) ja Jyväskylä Sinfonia. Liput 48/44/40 EUR Lippu.fi

Kesäkonsertit 2018: Haudoilta paratiisiin

Terttu Iso-Oja, sopraano
Matti Pohjoisaho, urut ja piano
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta

Kesäkonsertit 2018: Pariisin virtuoosi

Pierre Queval, urut (Ranska)
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta.