ke 20.12. kello 19.00

Tullut on jouluilta - Matka halki jouluisen Euroopan, Lux Auribus lauluyhtyeen joulukonsertti Taulumäen kirkko

Lauluyhtye Lux Auribusin joulukonsertti, johtaa Kimmo Tuuri. Ohjelma 15/10/5 euroa.

Lauluyhtye Lux Auribus tarjoaa joulukonsertissaan harvinaisen mahdollisuuden kuulla eri maiden rakkaimpia joululauluja. Ohjelmistossa on hartaan tunnelmallisia ja riemukkaita kappaleita Euroopan maista. Kuljemme läpi kahdeksan maan ja keskiajalta tähän päivään. Osa lauluista on käännetty suomeksi, mutta suurimman osan laulamme alkuperäiskielillä. Mukana on myös uusia sovituksia suomalaisista joululauluista. Perinteiset joululaulut saavat rinnalleen paljon uusia tuttavuuksia, joihin on helppo ihastua.

Lauluyhtye Lux Auribusin kotisivu

Taulumäen yksikkö