Kirsti Aution harmonisen laulun kurssi

Kuokkalan kirkko

Harmoninen laulu ei vaadi laulutaitoa. Se on hiljaista, rukouslaulua jota voimme laulaa yhdessä omaa ääntä kuulostellen, tunnustellen ja etsien. Kirsti Autio on alan pioneeri, professori Iegor Reznikofin ensimmäisiä oppilaita Suomessa. Tämä pyhä laulutapa juontaa ikivanhoista kulttuureista ja myös aivan alkukirkkomme ensimmäisiltä vuosisadoilta. Monet laulut ovat latinaa, muttä myös suomeksi lauletaan. Laulut ovat aivan lyhyitä, hyvin hitaita ja mietiskeleviä. Jokainen kiinnostunut on tervetullut kurssille. Hinta 20 euroa. Maksetaan paikan päällä.

Pyhä laulu, harmoninen laulu,  on kaikkien rukoilevien kristittyjen yhdessä soivaa rukousta. Laulutaito ei ole välttämätön. Kirsti Autio on ohjannut lauluryhmiä vuosikymmenet. Hänen Jyväskylän kurssinsa ovat aina olleet suosittuja. Kurssille voivat osallistua kaikki kiinnostuneet riippumatta siitä onko osallistunut kurssille aikaisemmin.

Sisältää perusohjelmistoa ja lyhyitä lauluja suomeksi ja latinaksi. Kaikki laulut saa mukaansa kurssin päätteeksi. Kurssin hinta on 20 e.

Myös osaksi aikaa voi tulla mukaan.

Aloitamme molempina päivinä klo 10. Lounaalla voi käydä muualla tai ottaa omat eväät. Kirkolla voi keitellä kahvia ja teetä.

Tiedustelut Sirpa Lampinen 0504365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi.

Kuokkalan alueseurakunta

Kuokkalan alueseurakunta