Lähetyksen olohuone

Kuokkalan kirkko

Hetki käsitöille, keskustelulle ja kohtaamiselle lähetyksen hyväksi.

Hartaushetki, kahvit, käsitöiden tekemistä niille, jotka sen kokee omakseen ja keskustelua.
Kuokkalan kirkon alakerrassa, parillisten viikkojen keskiviikkona klo 13-14.30

Kuokkalan alueseurakunta

Muu kuin seurakunnan tila

Rovastikunnallinen retki Lähetysjuhlille Kuopioon

Lähde rovastikunnan iloiseen retkijoukkoon Lähetysjuhlille Kuopioon. Linja-autoreitti kulkee: Keuruun Matkahuolto klo. 6.30, Jyväskylä Harjun tilausajolaituri klo.7.15, Lievestuore Shell Laukaantie 7.50, saapuminen Kuopioon n. klo. 9.00. Lähtö Kuopiosta paluumatkalle heti ohjelman päätyttyä klo. 21.30. Retken hinta on 15€, joka sisältää matkat, sekä pienen lähetysjuhlainfon bussissa. Maksu kerätään autossa. Retken johtajana on Laukaan lähetyssihteeri Assi Nieminen. Sitovat ilmoittautumiset pe.4.5. mennessä netissä. Peruutukset sähköpostilla: assi.nieminen@evl.fi .

Kortepohjan seurakuntakeskus

Kevätmarkkinat

Tervetuloa kahvittelemaan ja ostamaan leivonnaisia, käsitöitä, karjalanpiirakoita ym. lähetystyön hyväksi.

Muu kuin seurakunnan tila

Lähetyksen rukouspiiri

Kaikille avoin ryhmä. Merja Valkolalla Valtterintie 1 B 13.