Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Klo. 13.00 joka keskiviikko Lähetyskipinä- lähetyspiiri, jossa saat ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja maailmalla.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Sepän Kipinä

Kahvipussit kassiksi

Tehdään kasseja yhdessä lähetysmyyjäisiin myyntiin. Ei tarvitse ennakko-osaamista! Viimeinen kerta 7.5.

Vanha Pappila

Vappupamaus

Munkkeja ja simaa myytävänä, ulkona pomppulinna, saippuakuplia, ulkopelejä ja leikkejä ja Hiljaisuuden polku. Tuotto lähetyksen hyväksi.

Keltinmäen kirkko

Vappumyyjäiset

Tervetuloa munkki- ja simamyyjäisiin!