Kansainvälisyyskahvila Sepän Kipinässä

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Sepän kauppakeskuksen 2. kerroksessa päivystää keskiviikkoisin lähetys- ja kansainvälinen työ. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lähetysaihetta esillä ja kahvia.

Klo. 13.00 joka keskiviikko Lähetyskipinä- lähetyspiiri, jossa saat ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja maailmalla.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

Säynätsalon seurakuntakoti

Lähetyksen lauluilta

Yhteislaulua ja lähetystyön kuulumisia.

Lähetysnuotioillat

Mukava iltahetki nuotiolla kirkonkylän vanhalla myllyllä lähettien ja Etiopian terveisten, laulujen ja sanan äärellä. Arpajaiset, makkaraa ja kahvia, tuotto Etiopian työlle..

Lähetysnuotioillat

Mukava iltahetki nuotiolla Saakosken kylällä (Saajoentie 3) lähettien ja Etiopian terveisten, laulujen ja sanan äärellä. Arpajaiset, makkaraa ja kahvia, tuotto Etiopian työlle.