Lähimmäisen Kahvitupa

Palokan kirkko

Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
Samanaikaisesti diakoniapäivystys viereisessä toimistossa klo 11-13. Kahvitupa-päivän runko: 11-13 vapaata keskustelua, mahdollisuus käsitöiden tekemiseen, klo 13 hartaus- ja ohjelmahetki joka päättyy viim.klo 14.
VIERAANA TEOL.OPISK.KIRSTI HEIKKINEN

- Jo yli 20 vuotta pyörinyt Lähimmäisen Kahvituvan toiminta tukee Kansan Raamattuseuran kautta Pietarin Lastensuojelusäätiön toimintaa.
- Vapaaehtoinen kahviraha tilitetään Pietariin. Myös käsityötuotokset matkaavat Pietariin lämmittämään vähävaraisia ja eri tavalla elämässä ahtaalla olevia lähimmäisiä. Seurakunta huolehtii lankakustannuksista.
- Mahdollisuus vapaaehtoistyöhön myös keittiöhommissa.
- Joulutauon jälkeen Kahvitupa avaa ovensa 18.1.2018 alkaen ja kevään viimeinen Kahvitupa on 17.5.
- Kahvitupa kiinni vkot 9, 13, 19
- Tiedustelut Päivi Itkonen puh. 040 7090 142, paivi.itkonen(at)evl.fi

Palokan alueseurakunta

Kävelylenkki yhdessä Kuokkalan kirkolta

Kaipaatko seuraa kävelylenkille?

Huhtakoti

Aikuisten käsityökerho

Tule tekemään ohjattuja tai omia kädentöitä tai vaan tapaamaan muita.

Kuokkalan kirkko