Kansainvälinen Naistenilta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä

Tule viihtymään ja nauttimaan rukouksesta, musiikista ja yhdessäolosta kansainvälisten teemojen äärellä. Tänään aiheena Naisten yhteiset asiat ympäri maailmaa. Illan päätteeksi voit jäädä viikkomessuun. Tarjoilu 5€ lähetystyölle Jyväskylän seurakunnan kautta.

Vaajakosken alueseurakunta, Tikkakosken alueseurakunta, Taulumäen yksikkö, Säynätsalon alueseurakunta, Palokan alueseurakunta, Kuokkalan alueseurakunta, Korpilahden alueseurakunta, Keskustan alueseurakunta, Keltinmäen alueseurakunta, Huhtasuon alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Leppälahden päiväpiiri

vanhalla kaupalla