Yliopistonkadun päiväkerhotila

Perhekerho on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen kohtauspaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekerhoon sinua odottelevat lastenohjaajat Laura ja Heidi.

Keskustan alueseurakunta

Jyskän seurakuntakoti

Jyskän perhepysäkki

Tervetuloa aikuiset ja lapset yhteiseen aamuun. Pientä ohjelmaa, kahvittelua ja yhdessäoloa.

Telkäntie 2 C

3-5 -v Päiväkerho

Kaikille avoin ja maksuton. Kerhossa lauletaan, leikitään, ihmetellään Luojan luomaa maailmaa.
Kerho kokoontuu ti klo 9-11 ja to klo 13-16.
Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä Jaanalta p. 050 3018233 tai Elinalta p. 050 4079126

Perheolkkari

Yhdessäolon paikka lapsille ja aikuisille